Mezi jeho citáty patří:

1) Odporujte islámu teď nebo naše děti budou terorizovány a zotročeny kvůli naší zbabělosti, apatii, ignoranci a zbožným přáním. Hodnoty Západu stojí za to aby byly bráněny.

2) Používejte vaše právo svobody slova protože pokud jej nebudete používat  ztratíte jej.

3) Islám je trojským koněm v Evropě. Pokud nezastavíme islamizaci nyní, tak Eurábie a Holandýnie bude otázkou času. Před sto lety bylo v Holandsku asi 50 muslimů. Dnes je v Holandsku jeden milion muslimů. Kde to skončí? Směřujeme ke konci Evropské a Holandské civilizaci tak jak ji známe.

4) Společnost, která chce zůstat svobodná, nesmí tolerovat svobody těm, kteří ji chtějí zničit. Islám vnímá každou halal kebabárnu, každou mešitu, každou islámskou školu a každý islámský závoj jako krůčky na cestě k našemu konečnému podmanění.

5) Má nenávist není vůči muslimům. Má nenávist je vůči islámu.

6) Musíme zastavit tsunami islamizace.

7) Velmi mnoho holandských občanů zakusilo přítomnost islámu ve svém okolí. A mohu říct, že mají dost burek, šátků, rituálních zvířecích porážek, tak zvaných odplat ze cti, halekajících mešit, ženských obřízek, operací obnovení panenských blán, útoků na homosexuály, Turků a Arabů v autobusech a ve vlacích stejně jako radničních letáků, halal potavin v obchodech a v samoobsluhách, zkoušek šaría, šaría hypoték ministerstva financí a enormní přezastoupenosti muslimů v oblasti kriminality, včetně terorizujících Maročanů v ulicích…Buďme stateční. Udělejme to po čem mnoho Holanďanů volá. Zastavme veškerou imigraci z islámských zemí, zakažme výstavbu nových mešit, zavřeme islámské školy, zakažme burky a korán. Vyhostěme všechny kriminální muslimy ze země. Přijměte svoji zodpovědnost! Zastavte islamizaci!

8) Islám není náboženstvím, je to ideologie, ideologie retardované kultury. Mám problém s islámskou tradicí, kulturou a ideologií. Ne s muslimy.

9) Německo plné mešit a zahalených žen už není Německem Goetha, Schillera, Heineho, Bacha a Mendelssohna.

10) Veřejnost z celého srdce akceptovala palestinskou verzi událostí a vnímá Izrael jako agresora. Já však Izrael nepřestanu hájit. Jeho obhajobu vnímám jako principiální záležitost. V Izraeli jsem nějakou dobu žil a opakovaně jsem jej navštěvoval. Stojím za Izraelem, a to hned ze tří důvodů - coby židovskou domovinou, nalezenou po dvou tisíciletích exilu, který skončil Osvětimí; coby demokratickou zemi; a coby naši první obranou linií. 

 

Čtete na podobné téma:

Citáty legendární novinářky a spisovatelky Oriany Fallaci o boji za svobodu a proti islámu